Recep:He o akrep hayvanla o böyle meymenetsiz hayvanla göz göze gelince birde bir gözü büyük bi gözü ufak bide böyle iki tane boynuzu var böyle gagası var böyle karanlık bütün pislik alerjime aktı yanniii (TeLefon ÇaLar) Recep:Kusra bakmayın pardon afedersin Recep:Efendim Turkcell'den Pınar:Recep Bey Recep:Efendim Turkcell'den Pınar:Ben Turkcell'den Pınar Recep:SöyLe ßeßişim Turkcell'den Pınar:Biz faturalarınızı inceledik Recep:Nedenn? Turkcell'den Pınar:Çok daha ucuza konusabilmeniz için Recep:heee Turkcell'den Pınar:Şu anda aylık dakika paketlerimizden birini seçerseniz aldığınız dk kadar hediye dk kazanıcaksınız Recep:Sağol ben almim benim içim böyle bir fedakarlık yapmanıza gerek yok ben böyle iyim Turkcell'den Pınar:Recep bey bu sayede konuşmalarınızın dk en fazla 8 kuruşa geli.. Recep:Hemen geçelim Turkcell'den Pınar:Onaylıyor musunuz? Recep:O-nay-lı-yo-rummm Turkcell'den Pınar:Çok teşekkür edelim Recep bey iyi günler Recep:Sağol bebeğim (Psikoloğa döner) Recep:Eee sonra Psikolog:Vaktiniz doldu Recep:1 saat oldu mu? Psikolog:Oldu tabii Recep:Borcumuz ne kadar Psikolog: 150 YTL Recep:YUH!! (psikologum ayağı düşer) Recep:demin kadın aradı ben seni arasam dakikası 8 kuruştan saati 5 ytl bile etmiyor yürü git beni kendimle başbaşa bırak tarifenin keyfini çıkartıcam.. (Psikolog şaşırır)